Onderhoud met Pigee Start-up stigter

Onderhoud met die stigter van Pigee die posduif.

V: Hoe het jy aan die idee vir Pigee gekom?

A: Wel, ons was veronderstel om op 'n werksreis te wees, maar ons het uiteindelik vir 'n naweek na Zanzibar gegaan. Ons het uiteindelik in Zanzibar vasgeval, wat 'n verskriklike plek is om in vas te sit, ek is seker.

Ons het na die lughawe gegaan om huis toe te gaan en uitgevind dat ons ons COVID-toetse moet ondergaan, maar hulle het nie meer COVID-toetse in Zanzibar gehad nie. So ons moes uiteindelik vir 'n week bly en wag dat nuwe COVID-toetse opdaag. Ons was verskrik deur hierdie feit.

Natuurlik was ons nie, ons was mal daaroor Zanzibar is 'n wonderlike, wonderlike plek met pragtige strande, pragtige mense, heerlike kos. Ons het die klipdorpmark besoek.

Wat ons gevind het, was dat ek uiteindelik baie goed en baie geskenke in hierdie markte vir my vriende en familie by die huis gekoop het. Ek dink almal het my Instagram-stroom gekyk. Mense het my gevra 'kan jy vir my hierdie skildery stuur' 'kan jy vir my hierdie Afrika-uitrusting stuur' … hierdie soort goed

Onderhoud met die stigter

Eerste wêreld probleem

Ek het hierdie werklike eerstewêreldprobleem gehad, wat is dat ek nie al hierdie dinge in my klein, klein naweektassie wat ek saamgebring het, kon pas nie. Ek het uiteindelik 'n paar skilderye gekoop, maar die skilderye wat ek gekoop het, moes ek dit maar self toedraai.

Onder my oksels, in die in die klein vliegtuig en druk hulle in my tas. Teen die tyd dat ek terug is in Londen was die meeste van hulle verwoes. Die verf het afgesteek. Hulle was verslete. Dit was nie baie goed nie. Trouens, ek het skuldig gevoel omdat ek gesien het hoe hierdie kunstenaars hierdie kunswerke skep. Ek het nogal skuldig gevoel dat ek hulle almal net verwoes het.

Toe ek terug by die huis kom, het ek gedink … wel hier is 'n probleem. Ek kan nie soveel koop as wat ek wil nie. Ek kan dit nie by die huis kry nie. As ek by die huis is moet ek 'n groter tas pak net om te besluit watter ekstras ek daar gaan inpas, en dit was die probleem.

So ek het gedink daar moet 'n oplossing hiervoor wees.

V: So, hoe werk dit as ek 'n verkoper is?

A: As jy 'n verkoper 'n winkeleienaar of 'n klein besigheidspersoon is, kan jy baie maklik net die aflaai

app gratis. Skep 'n rekening, dit neem 'n paar sekondes.

Lys jou winkel. Kry dit net verifieer. Dit neem glad nie baie lank nie, en stel dan jou betaalrekening in. Miskien hou jy daarvan om geld deur PayPal of bank tot bank te ontvang.  

Ons het dit ontwerp sodat jy jou produkte dadelik kan lys. 'n Kliënt of 'n toeris kom in die winkel en sê 'Hey! Ek hou van hierdie spesifieke item' …jy kan net 'n foto daarvan neem met die Pigee App. Dit neem minder as 10 sekondes. Jy kan die items se naam, die beskrywing plaas as jy wil.

Dan klik jy net op die aftreklys en kies die grootte en gewig. Al die items wat jy nou lys verskyn in jou winkel. Die kliënt kan net met jou kontak maak deur die QR-verbinding te gebruik. Jy wys hulle jou unieke QR-kode op jou Pigee App. Hulle skandeer jou foon met hul foon en dan word hulle aan jou winkel gekoppel.

Hulle kan alles sien wat jy verkoop. Dit kan dinge wees wat jy reeds gelys het, of dinge wat jy pas namens hulle gelys het. Hulle [die kliënt] kan dan daardie items by hul mandjie voeg asof jy op eBay of Amazon is.

Versending word outomaties bereken

Dan, wanneer dit na die betaalstadium gaan, [Pigee App] sal hulle dan presies vertel hoeveel dit sal kos om daardie item huis toe te stuur. Want op hul toepassing het dit natuurlik reeds hul eie adres en betaalbesonderhede daarin.

Hulle kan besluit 'Ja, ek sal hierdie 10 items koop' …by jou. En die waarskynlikheid is dat dit 10 sal wees in plaas van 1, want nou hoef hulle nie bekommerd te wees om dit by die huis te kry en daardie aankoop te doen nie.

Al wat jy hoef te doen as die verkoper is net om dit [die produkte] veilig in 'n boks, houer of buis te verpak. Sodra jy die item verpak het, sal óf 'n versendingsmaatskappy soos FedEx, UPS of China Post dit kom haal. Of indien nie, kan jy dit na die plaaslike aflaaipunt neem. Sodra dit nagespoor word as 'ontvang' deur die redery, kan jy jou geld onttrek wat jy vir daardie item betaal is.

En die wonderlike ding hiervan is dat mense kan aanhou om goed by jou te koop, selfs wanneer hulle terug by die huis is.

V: Hoe weet ek dat my aankoop dit veilig by die huis sal maak?

A: Jy kan daar staan ​​en seker maak dat die verkoper jou item vir jou verpak het. Maar daar sal ook goeie resensies wees wat jou vertel wie om te vertrou en wie om nie te vertrou wanneer dit by verkopers kom nie.

Natuurlik wil jy hê daardie produk moet veilig toegedraai of in die winkel gebêre word wanneer jy daar is. Elke item word deur die redery verseker. Die koste van versekering word outomaties by die prys wat jy betaal [vir die produkte] gevoeg.

So as jy $100 in 'n winkel spandeer, gaan dan voort met jou vakansie terug strand toe. Jy kan seker wees dat sodra die item afgehaal word [deur die versendingsmaatskappy] jou aankoop nou verseker is.

V: Is dit vir my duur om my inkopies huis toe te stuur met Pigee?

A: Ons dink nie so nie. Koste is iets wat ons so goedkoop as moontlik probeer hou het. Ons sal jou 'n paar opsies gee en dit hang af van waar jy is. As jy dienste soos China Post gebruik, wat beteken dat die tyd wat dit neem om jou pakkie huis toe te stuur 'n bietjie langer sal wees. Dan sal dit van die goedkoopste opsies wees.

As jy van die meer Amerikaanse of internasionale verskepingsmaatskappye gebruik, kan hulle dalk 'n bietjie duurder wees. Vir gemoedsrus wil jy dit egter dalk gebruik, en dit sal 'n bietjie vinniger wees om na jou huis toe gestuur te word.

Uiteindelik is jy met vakansie. Jy is met vakansie, so selfs al neem dit 'n week vir die items om by die huis te kom, moet jy hopelik terugkom voordat hulle dit doen.

Lewer Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *

Instagram