Wie is opgewonde om hierdie lente weer te reis? Wanneer die winterslae my onderkry, begin ek daarvan droom om na opwindende bestemmings te reis. Sneeuvrye bestemmings! Soos Frankryk😊 Nou is al waaraan ek kan dink inkopies doen vir handwerk in Frankryk.

Alhoewel Parys dalk sneeu kan kry, en die bergstreke beslis sneeu, bly baie van die land sneeuvry.

Die beste deel van enige reis is die geskenke en aandenkings wat jy van elke reis huis toe bring. Ek pak altyd 'n opvoubare duffle bag op my reise, want ek eindig met te veel vir my oorspronklike bagasie.

Ek is mal daaroor om uit die normale toeriste-lokvalle te dwaal om na pragtige items te soek wat werklik die mense van die land verteenwoordig wat ek besoek. En ek wil seker maak dat die aandenkings wat ek terugbring, kan help om 'n bietjie van my reis by die huis te herskep wanneer die sneeu te hoog is.

Provence, Frankryk bereik al hierdie hoogtepunte vir my. Dit is wêreldbekend vir sy markte. Hulle word byna elke dag van die week gehou. Die ambagsmarkte dra hoë kwaliteit en unieke handgemaakte items van plaaslike kunstenaars. Daar is klein kafees deur die markstalletjies geweef om 'n vrag af te haal en 'n warm sjokolade te geniet.

Cecilio-winkel, Frankryk
Cecilio-winkel, Frankryk

Heilige Remy

Saint Remy bied elke Woensdag 'n wonderlike mark aan met handgemaakte keramiek, klein bondelitems soos seep en lotion en pasgemaakte gekerfde hout kombuisware.

Die antiekmark by L'Isle-sur-la-Sorgue moet nie misgeloop word nie. Hierdie mark word elke Saterdag gehou en is 'n skatkis van die oue en die nuwe, die voorheen geliefdes en unieke.

As 'n handwerker hou ek daarvan om te sien wat ander mense skep. Kunstenaars regoor die wêreld stort hul hart en siel in hul werk sodat ons 'n klein stukkie van Frankryk saam met ons kan terugbring huis toe.

Sommige van hierdie skatte is werklik broos. Ek het beslis 'n paar aankope deurgegee omdat ek nie geglo het dat dit 'n reis deur bagasie-eis sou oorleef nie. Toe kry ek Pigee Post en raak verlief.

Pigee Post word deur kunsmakers regoor die wêreld gebruik om hul handgemaakte items te koop en te verkoop. Hierdie lente se reis na Frankryk, sal ek nie hoef te bekommer oor ekstra bagasie en bagasie fooie nie. Ek hoef nie bekommerd te wees oor die aankoop van iets wat nie die lugredery se bagasieruim kan bestuur nie.

Die verkoper sal jou item veilig inpak, Pigee Post sal dit optel en na jou huis stuur (met versekering!). Wanneer jou reis verby is, sal al jou lekkernye vir jou wag. En die beste deel? As Antie Em verlief raak op jou nuwe geglasuurde keramiekvaas, besoek net die app en bestel 'n unieke een net vir haar.

Jy kan inteken vir die toepassing hier afgelaai word en begin nou gereed maak vir jou volgende reis!

Pigee Post bied 'n wonderlike manier vir plaaslike ambagsmanne regoor die wêreld om kontak te maak met kliënte wat opreg in die items belangstel. Boonop weet jy dat jy 'n unieke, unieke geskenk kry. Nie 'n massavervaardigde afslaan nie.

Lewer Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *

Instagram