Plaaslik Marokkaans-gemaakte tapyt

Ek was op 'n reis na Marokko toe ek 'n fantastiese plaaslik vervaardigde mat gesien het. Die mat was heeltemal te groot vir my om terug te neem na die VSA. Ek het gedink dat alle hoop om dit by die huis te kry, verlore is. Toe vertel die verkoper my van Pigee. Ek het nog nooit van gehoor nie Pigee, maar nadat hy die proses aan my verduidelik het. Ek het geweet ek kan die mat van my drome koop sonder om bekommerd te wees oor hoe om dit by die huis te kry. Uiteindelik het ek 'n oplossing vir 'n eeue oue probleem vir reisigers soos myself. Gebruik Pigee, 'n toepassing wat ontwerp is vir hierdie tipe situasie.

Ek was eers huiwerig, maar ek het besluit om dit te probeer. Ek het die toepassing afgelaai en 'n rekening geskep. Daarna was dit maklik om die stappe te volg om die mat te koop. Ek het in my eie geldeenheid betaal, wat verhoed het dat ek wisselkoerse moes google. Die verkoper het betaling direk ontvang en toegang daartoe gehad sodra my mat later die dag deur die redery afgehaal is. Ek het 'n e-pos en deurlopende kennisgewings ontvang wat my vertel dat die mat afgehaal is en dat ek dit aanlyn kan naspoor binne die Pigee App.

Die hele proses was so maklik, en ek hoef my oor niks te bekommer nie. Pigee het dit vir my moontlik gemaak om sonder enige stres die mat van my drome te koop. Ek sal aanbeveel om Pigee te gebruik as jy ooit in 'n situasie soos hierdie is. Dit is 'n lewensredder!

Ek is geen tegniese towenaar nie!

Die hele koopproses was eenvoudig, amper te eenvoudig. Ek is nie 'n tegniese towenaar nie, so ek was 'n bietjie huiwerig oor of die hele koopproses eenvoudig sou wees. Maar tot my verbasing was dit uiters maklik. Die winkeleienaar het reeds die afmeting en gewig van die mat opgemerk toe hulle dit gelys het. So, ek moes net die mat by my kar in die App voeg en instem tot die versendingskoste. Daarna het dit gevoel of alles vir my gedoen is!

Die verkoper van die plaaslik vervaardigde mat het vir my gesê dat hulle mal was oor hoe maklik dit was om Pigee te gebruik. Hulle het gesê dat dit die maklikste manier is om betalings van internasionale kliënte te ontvang. Ek het eers nie geweet wat om te dink nie. Ek bedoel, die ou was 'n vreemdeling, maar ek het die gevoel gehad dat hy weet waarvan hy praat.

As jy al ooit internasionaal gereis het, weet jy hoe sommige mense is wanneer hulle iets aan jou probeer verkoop. Jy weet nooit of hulle vir jou lieg nie. Maar die verkoper was heeltemal cool, en ons het 'n goeie gesprek gehad oor die geskiedenis van Marokkaanse matte en matte wat plaaslik gemaak is. Hy het nie probeer om een ​​oor my te trek nie.

Ek was bekommerd oor my inligtingsekuriteit, maar die hele proses was veilig. Ek hoef nooit bekommerd te wees dat my persoonlike inligting in die gedrang kom nie. Alles is deur Pigee hanteer, wat my baie beter laat voel het. Die enigste derde partye wat my persoonlike inligting gehad het, was die redery en die betaaldiens. Dit het beteken dat die verkoper net die inligting gehad het wat ek hom gegee het, soos my naam en hoeveel ek daarvan hou om matte te koop.

Pigee het alles hanteer

Ek het geweet dat deur hoe professioneel die App was, alles in orde sou wees. Ek het nie gevoel dat die verkoper van my gebruik maak nie. Die manier waarop Pigee alles hanteer het, het my laat voel dat hulle aan my kant was en net my beste belange op die hart gedra het.

Ek kon nie ophou dink aan die mat nie, selfs op my vlug huis toe. Het heeltyd vir myself gesê dat dit reg is om opgewonde te raak, want die plaaslik vervaardigde mat sou binnekort in my hande wees. Ek wou nie myself vooruitloop en begin feesvier totdat dit regtig gebeur het nie, maar diep binne-in het ek geweet dat ek my droommat sou kry.

Toe dit gebeur het, kan woorde nie beskryf hoe gelukkig ek gevoel het nie! Die plaaslik vervaardigde mat is by my voorstoep afgelewer, en dit was dieselfde een wat ek in Marokko gesien het. Ek kon dit nie glo nie. Ek was so bly dat ek die mat by Pigee bestel het, en nou het my droom om 'n Marokkaanse mat in my huis te hê waar geword.

Gebruik Pigee weer tydens my jongste Thailand-vakansie

Sedert daardie aanvanklike ervaring het ek en my vrou pas teruggekom van ons jongste Thailand-vakansie. Ek het Pigee gebruik om 'n paar aandenkings vir vriende en familie te koop. Dit was so maklik om te gebruik, en ek was mal oor hoe alles georganiseer is.

Ek wou nie geskenke vir my vriende, familie en kollegas se huis saam met my sleep nie. Dit is so 'n gesukkel, en dit is selfs meer so wanneer jou vrou haar hele kleedkamer in albei jou tasse pak. Daar was nie plek vir my klere nie, wat nog te sê enige aandenkings.

Ek het geweet Pigee Sou My Red

Loop rond en kyk na al die goed wat te koop is toe ek begin dink aan die mat wat ek in Marokko gekoop het. Ek het geweet dat Pigee my sou red. My vrou kon die goed wat ons wou hê van haar iPhone koop en veilig met 'n kredietkaart daarvoor betaal. Ek sou die goed hê wat ek wou hê en sou nie hoef te bekommer dat my bagasie te swaar is nie.

My instink was reg; Pigee het vir my deurgekom. Ek het alles gekoop wat ek as geskenke wou gee en 'n paar aandenkings wat ek vir my versameling wou hê. Ek was verbaas om te hoor dat mense in Thailand ook Pigee gebruik het, en so ook baie van die toeriste wat ek teëgekom het.

Die verkopers was mal oor hoe maklik dit was om Pigee te gebruik. Hulle het gesê dat dit die maklikste manier is om betalings van kopers wêreldwyd te ontvang. Natuurlik het elke winkeleienaar 'n ander storie gehad, maar die algehele boodskap was duidelik: Pigee het dit vir hulle maklik gemaak om sake te doen.

Almal was bly dat die transaksies glad verloop het. Die verkopers was mal daaroor dat hulle meer goed kon verkoop, aangesien mense nie bekommerd was dat hulle dit in hul bagasie moes sit nie. Pigee het die verkopers in staat gestel om meer produkte te verkoop as wat hulle andersins sou.

Ek weet ek en my vrou gaan Pigee gebruik elke keer as ons met vakansie gaan. Ek kan my nie voorstel om 'n vakansie te neem en nie Pigee te gebruik nie. Dit is so maklik om te gebruik en maak alles soveel makliker. Nie net dit nie, maar dit maak ook net sin!

Ek is mal daaroor dat ek plaaslike inwoners help deur die fantastiese goed te koop wat hulle te koop het. Ek hou ook daarvan dat ek hulle help deur hulle toe te laat om meer inkomste te maak.

Marokkaanse mat

Beplan ons volgende vakansie

Trouens, ons beplan reeds ons volgende vakansie. Waarheen gaan ons gaan? Ons is nog nie seker nie, maar ek is seker Pigee sal saam met ons kom.

Ek sal nooit weer daaraan dink om aandenkings op dieselfde manier te koop nie. As jy iets soos ek is, koop jy graag aandenkings. Wat is 'n vakansie sonder 'n soort aandenking? Toe ek jonger was, was die enigste ding waarvoor ek omgegee het, om 'n T-hemp of 'n beker met die stad se naam daarop te kry. Met trots sou ek my hemp dra en my beker elke dag gebruik, maar soos ek ouer geword het, het my smaak verander.

Ek wou iets meer hê as 'n T-hemp of beker wat die naam van een of ander stad op het. Iets meer betekenisvol, en ek wou nie 'n generiese aandenking van iewers in die wêreld hê nie; Ek wou iets spesiaals hê.

Terwyl ek gesoek het na interessante en unieke items wat ek kan terugbring. Die enigste probleem was om die goed te vind wat ek wou hê, aangesien baie goed te koop was. Vandag weet ek hoe om die dinge te vind wat wonderlike aandenkings sal maak en my sal help om betekenisvolle items van my reise terug te bring.

Pigee het dit vir my maklik gemaak om die goed te koop wat ek wil hê terwyl ek op vakansie is. Moenie meer in die ry by 'n geskenkwinkel wag of met 'n straatverkoper beding nie. Met Pigee kan ek vinnig en maklik die goed koop wat ek wil hê.

Ondersteuning van die plaaslike ekonomie

Plus, deur Pigee te gebruik, ondersteun ek die plaaslike ekonomie. Dit is maklik om te vind waarna jy soek met Pigee. Ek kan nie glo hoeveel dinge ek by Pigee kan kry nie. Dit is ongelooflik maklik, en daar is soveel dinge vir my om van te kies; dit sal dae neem om alles te vind wat ek op my eie wil hê.

Nie net dit nie, maar die pryse is onverbeterlik. Ek kan nie eers naby daaraan kom om dieselfde aanbiedings in 'n winkel te kry nie. Ek is mal oor die feit dat ek alles kan kry wat ek wil hê sonder om my hotelkamer te verlaat of ure te spandeer om met 'n straatverkoper te onderhandel. ’n Plaaslik vervaardigde mat wat hier in die VSA gekoop is, sou my duisende gekos het.

Ek is ook opgewonde dat ek plaaslike verkopers kan help deur direk by hulle te koop in plaas van by 'n kettingwinkel. Ek is van nou af 'n lojale Pigee-kliënt. Dit het begin met my Marokko-vakansie, wat gelei het tot Thailand toe en wie weet waar anders. Maar ek weet een ding, maak nie saak waarheen ek gaan nie, ek neem Pigee saam.

Lewer Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *

Instagram