Pigee The Hawker Lifestyle

In hierdie nuwe aanlyn reeks gewy aan die wêreldwye smous-leefstyl van klein besighede. Barber Rickford Cutz onderhoude die eienaar van 'Gold Star Natuurlike Haargroei' Dennis Owusu. Albei se ervarings het ooreenkomste in die haar- en skoonheidsmark terwyl hulle probeer om 'n nis in 'n oorvol mark.

Rickford: Is hierdie ding aan?

Dennis: So, wat het gemaak dat jy 'n barbier geword het of begin met barbering?

Rickford: Ek het jare gelede my eie hare begin sny, maar ek het dit vir jare nie gedoen nie. En toe ons in lockdown kom, het ek probeer om 'n bietjie van 'n brutale sny van my kapper te kry, maar kon hom nie in die hande kry nie.

En toe kom dit eendag op 'n punt waar ek net besluit het, reg, ek moet my eie hare sny. Om een ​​of ander rede was ek senuweeagtig daaroor, maar ek het gereeld aandete uitgegaan, dan Sondag, twee of drie in die oggend huis toe gekom en my hare gesny asof dit niks was nie. Maar net by hierdie geleentheid was ek senuweeagtig, so ek het gedoen wat enigiemand anders sou doen.

Ek het op YouTube gegaan en na 'n paar tutoriale gesoek. Het een gekry waarvan ek baie gehou het, dit gevolg om my eie hare te sny en ek het sopas die gogga gekry. Ek het baie YouTube-video's begin kyk en ja, net begin om vriende en familie te vind om my te laat knip. Wat moeiliker was as wat jy sou dink. Al was kapperswinkels gesluit.

Dit was dit was mal. Een van my beste vriende van skool, so ons praat nou 25-26 jaar, en sy ma het sy hare met 'n baardtrimmer gesny tydens lockdown. Maar toe ek vir hom sê dat ek sy hare laat sny, is hy senuweeagtig daaroor en wou by sy ma bly.

[Gelag]

So ek het reeds meestal toerusting gehad en toe het ek net nog gekoop, maar dit was steeds moeilik om mense te kry om jou te laat oefen. Veral ouens. Ek is kosbaar oor my hare in die algemeen. Ek dink dit is eintlik dieselfde om enige besigheid te begin. Mense, selfs jou vriende sal nie dadelik hul geloof in jou stel nie. Jy moet hulle wys.

Dennis: … maar jy het my hare van dag een af ​​gesny”

Rickford: Maar baie mense in die algemeen, hulle sal net nie daardie geloof wys nie. Hulle sal eerder sien dat jy op 'n vreemdeling oefen en dan inkom wanneer jy goed is in plaas daarvan om deel te wees van daardie aanvanklike vordering.

Ek het 'n paar mense gehad, soos jy natuurlik, wat my van my vaardighede laat slyp het, maar ek dink vir my was die grootste ding dat ek beter wou word en leer hoe om dinge soos 'n skêr te gebruik. Dit was 'n groot ding vir my. So ek het ingeskryf vir 'n kollege kursus net om my eie vaardighede te ontwikkel om eerlik te wees, en toe

toe ek daar aankom, het ek verwag om soos die minste bekwame, minste ervare te wees. Ek het gedink ek gaan 'n klein beginner wees wat stil was in die groep. Maar dit het geblyk dat ek een van die meer bekwame en meer toegewyde in die groep was. Soos die kursus aan die gang was, het ek begin besef dat dit vir my is.

Een van die ouens wat op die kursus was, sy pa het sy eie kapperswinkel. Hyper vervaag in Slough. Hy het vir sy pa van my vertel en toe kry ek eendag lukraak 'n oproep van sy pa wat vra of ek ná lockdown in die winkel sal kom werk. Dit was nie so besig as wat ek sou wou hê nie, maar in terme van die ervaring en die sny van nuwe mense... Ek het altyd met nuwe mense betrokke geraak wat ek ook al werkswys gedoen het. Dit was 'n positiewe eerste ervaring, al het ek die meeste van die tyd nie soveel koppe gesny as waarvan ek hou nie.

So, wat van jou ... met jou haargroeiprodukte. Hoe het jy daarby beland, want dis regtig slim?

Hawker leefstyl

Dennis: Die idee het gekom van die persoon wat nou my sakevennoot is. Die produkte, haar man het dit gebruik. Dit was iets wat baie goed gewerk het. Ons het met die vervaardiger gepraat. Ons het nog 'n bestanddeel bygevoeg en die resultate was mal. Elke enkele kliënt wat die produk gebruik het, het groei gesien.

So op die oomblik het ons meer as 'n duisend bottels verkoop. Hoe ons tans verkoop, is hoofsaaklik deur die plaaslike kapperswinkels. Ek het vier kapperswinkels wat die produkte stoot en ons verkoop baie deur Shopify, maar ek kyk ook na ander platforms, soos jou Amazon.

Op die oomblik het ons 'n paar kontakte in Dubai met wie ons praat en hulle sal die produk kan verkoop, so probeer net om die woord uit te kry, want die goeie ding is as jy dit gebruik soos aangedui jou hare sal beslis hergroei. Dit is waar ons nou is.

Rickford: Dit is ongelooflik, maar veral met almal wat na Turkye wil gaan.

Dennis: Die natuurlike manier. Ek het gesien hoe mense praat oor siektes wat hulle genees het op die natuurlike manier, die kruie manier. Dus, wanneer hierdie produk geland op my tafel het ek gedink, jy weet, dit is 'n no-brainer ek gaan dit probeer. Toe begin ek wonderlike resultate sien. Daarom het ons besluit om in hierdie maatskappy te belê om dit na 'n nuwe vlak te neem. En hopelik gaan dit na 'n ander groter vlak gaan sodra ons al die sleutelvennote in plek het.

Lewer Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *

Instagram