Man wag op die lughawe

Het jy al ooit op vakansie gegaan, maar moes ekstra bagasie koop vir die reis huis toe? Het jy 'n mini-hartaanval op die lughawe gehad toe jy die bagasiefooie geleer het? Wel, ek het. En dit het die reis heeltemal versuur! Tussen die ekstra bagasiefooie, die oorgewigfooi en die nuwe bagasie het dit my 'n ekstra 400 dollar gekos om my inkopies by die huis te kry. Om ekstra bagasiefooie te vermy

Jare gelede, na een baie lang en onvergeetlike reis, het my skoonpa 'n vragmotor gehuur en huis toe gery terwyl die res van ons op ons vliegtuig geklim het. Die koste van die trok was goedkoper as die bagasiefooie! Boonop was hy dalk siek van ons na 6 weke se reis.

Dit was 'n paar jaar gelede en sedertdien was ek baie meer selektief oor my aankope. Ek het selfs 'n paar goed huis toe gestuur voor my vlug as dit iets is wat ek regtig wou hê. Ek is strategies met my inkopies en beplan vooruit om bagasiefooie te vermy.

In plaas daarvan om geskenke aan mense te gee, sal ek dit net vir hulle stuur. In hierdie dag en ouderdom is bagasiefooie buitensporig en kan soms die koste van 'n ander vliegtuigkaartjie optel.

Een van my absolute gunsteling dinge om te doen in 'n nuwe land is om die markte te besoek. Nie die toeriste nie, alhoewel dit pret is. Ek hou daarvan om die uit die pad te besoek wat plaaslike inwoners gereeld besoek. As iemand wat self 'n bietjie handwerk doen, hou ek daarvan om te sien waaraan ander mense werk. Nuwe projekte, nuwe materiale en nuwe tegnieke inspireer my dikwels om iets nuuts vir my kliënte te skep.

Te veel om te dra!

Om so beperk te wees in wat ek huis toe kan bring, het 'n demper op my reise geplaas. Ek is bekommerd daaroor om verlief te raak op 'n pragtig vervaardigde en unieke stuk en dan die rekening te kry om dit by die huis te kry. Ek het selfs besnoei op die aantal plekke wat ek besoek en die aantal mense vir wie ek geskenke koop So Vermy lugredery se bagasiefooie

Toe vind ek die Pigee App! Die duif wat my aandenkings vir my plaas. En ek het verlief geraak.

Pigee Post werk saam met handwerkers regoor die wêreld om hulle te help om hul unieke items te verkoop en te stuur, persoonlik en in 'n aanlyn mark. Dit is 'n mark wat ontwerp is vir handwerkers en ander verkopers. Anders as Etsy of Amazon, kan jy seker wees dat die werk uniek en oorspronklik is. Nie 'n enkele massavervaardigde item is te vinde nie.

As 'n bonus, wanneer jou gunsteling ambagsman Pigee gebruik, kan jy nog 'n handgemaakte stuk koop sonder die internasionale reis. Klein besighede is steeds die ruggraat van ons ekonomieë en om klein besighede te ondersteun beteken om mense en gesinne te ondersteun in plaas van groot multinasionale maatskappye. Dit is 'n wen-wen in my boeke.

Die volgende keer as jy een van 'n soort items koop om jou vakansie te onthou, vra jou ambagsman of hulle Pigee Post gebruik. Jy kan vir jou item in die toepassing betaal, en die kunstenaar sal dit na jou huis toe stuur. Dit sal veilig daar wees en vir jou wag, sonder die ekstra bagasie fooie, vermy lugredery bagasie fooie

Foute wat eerstekeerreisigers dikwels maak – vermy dit!

Onthou net – vra die pos om jou pos te hou voor jy op jou reis vertrek. Dit sal 'n skande wees om te verloor teen stoep seerowers!

Lewer Kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *

5 antwoorde oor "Hoe om ekstra bagasiefooie op jou volgende vakansie te vermy"

Instagram